over ons

Lemen op stro

Mas con Menos is een internationaal bouwcollectief bestaande uit enthousiaste bouwers met als gemeenschappelijke factor een fascinatie voor zelfvoorzienend en vrij leven. Samen maken we meer met minder onder de naam Mas con Menos. Invloeden uit verschillende landen komen terug in onze creaties en of het nu gaat om het maken van een compleet zelfvoorzienend strobalenhuis, brood/pizza oven of een eco-sauna, door ons brede netwerk en ervaring is er veel mogelijk.

Mas con Menos maakt bio-constructies die getypeerd worden door het gebruik van natuurlijke en gerecyclede materialen en die samenwerken met de natuur. Een goed voorbeeld hiervan is de door ons gebouwde School van het Leven in vredestuin Lung Ta – Spanje (zie video). Deze bio-constructie is zo ontworpen dat de warmte van de zon opgeslagen wordt in het gebouw waardoor er het grootste gedeelte van het jaar geen andere vorm van verwarming nodig is.

Mas con Menos leeft en woont nomadisch en is altijd op zoek naar projecten met een bijzonder karakter om gezondere manieren van samen leven te ontwikkelen. Dit doen wij in de vorm van workshops waarin opgedane kennis en theorie gelijk wordt omgezet naar ervaring in de praktijk.

Mas con Menos is opgericht om onze fascinatie voor natuurlijke manieren van wonen en leven te delen met andere mensen in de vorm van workshops toegankelijk voor iedereen. De gedachte achter Mas con Menos opent een eenvoudige deur naar vrijheid – waarin we vrij wonen en vrij leven.

Samen maken we meer met minder.


Wil je graag mee doen aan een van onze workshops? Kijk dan hier voor meer info.

Heb jij een inspirerend project en zoek je extra handen? Zet dan een workshop bio-constructie in.

 

Lemen op stro

Wees als eerste op de hoogte van nieuwe workshops!

We sturen je geen onnodige spam!

13 thoughts on “over ons

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.