Aardbeverrr Festival 2023

Het mooiste feestje van het jaar: Aardbeverrr Festival!

25, 26 en 27 augustus 2023 @ Woldwijk Ten Boer, Groningen.

Knettergoeie live muziek met diverse bands en dj’s, heerlijk eten en lekkere drankjes. En dat alles op een prachtige locatie met o.a:

Eco-communities, tiny houses, stro en leembouw huizen, zelfoogsttuin, zwemvijver, samenvoorzienend leven en nog veel meer! Ook leuk voor de kids.

Het festival is op donatie, iedereen welkom en samen zijn we rijk.

Wel vragen we je om een kaartje van 1 euro aan te schaffen om te laten weten dat je komt. Dit i.v.m. inkoop van eten en drinken, campingplekken etc. 

Het is ook mogelijk zelf iets bij te dragen aan het festival. Misschien wil je wel een mini-workshop doen of iets anders delen. Mail hiervoor naar info@masconmenos.nl. We vragen wel dat je de activiteit zoveel mogelijk zelfstandig kan uitvoeren of begeleiden. 

Meer info hieronder:

Waar en wanneer?
Adres: Verlaatweg 10, 9791TD, Ten Boer

Tijden
Vrijdag:
Het festival is open op vrijdag 25 augustus vanaf 16:00 uur. Parkeer je auto, zet je tent op of je camper ergens neer. ’s Avonds is er een warme hap, lekker vuurtje en gaan we los met de eerste bands en dj’s. 

Zaterdag: de hele dag feest. Diverse activiteiten, rondleidingen langs tiny houses, strohuis, zelfoogsttuin etc. Er is live muziek en ’s avonds gaan we er natuurlijk weer volle bak tegen aan.

Zondag: Lazy breakfast. Lekker rustig wakker worden, misschien even dobberen in de zwemvijver en ’s middag lekker helpen opruimen als je nog puf hebt. 


Eten: Alle maaltijden zijn op donatie, wij koken voor de bezoekers een lekkere hap, waar mogelijk uit eigen tuin. Er is een ontbijtje, lunch en diner. Tussendoortjes etc graag zelf meenemen of verkrijgbaar bij de bar.  

Vrijdagavond: avondmaaltijd
Zaterdag: ontbijt – lunch – avondmaaltijd
Zondag: ontbijt

Drinken: Bij de bar kun je allerlei soorten biertjes, wijntjes, fris en sap kopen. Veelal biologisch.

Slapen: Slapen kan in je eigen tent, camper, auto of busje. Er is een camperveld en kampeerveld voor tentjes. 

Honden: Zijn van harte welkom, mits ten alle tijde aangelijnd. Ook als ie heel lief of klein is, alle hondjes aan de lijn. Poepjes overal opruimen. Blaffende honden blijven beter thuis. 

Vragen: info@masconmenos.nl

KOOP JE ENTREE BEWIJS HIER

Het festival is op donatie, iedereen welkom en samen zijn we rijk.

Wel vragen we je om een kaartje van 1 euro aan te schaffen om te laten weten dat je komt. Dit i.v.m. inkoop van eten en drinken, campingplekken etc.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.