contact

[contact-form][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Hoe heb je onze website gevonden?’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

4 thoughts on “contact

 • Beste mensen,

  Ben geïnteresseerd in de workshop week zelfvoorzienend bouwen en off grid. We komen graag met twee personen en twee kinderen (5 en 7) en eigen tent. Kan dit? Wat zijn de meerkosten per kind? Kunnen ze vrij spelen tijdens de workshops of is er evt iets te doen voor hen? Bij voorbaat dank!

  • Hoi Zairah, bedankt voor je interesse. Kinderen zijn zeker welkom. De meerkosten per kind mag je zelf bepalen met een donatie aan de plek voor het eten en verblijf. De kinderen kunnen vrij spelen, wel belangrijk dat er altijd iemand van jullie is die goed op de kinderen let. Er valt genoeg te beleven en er zullen ook andere kinderen zijn. Wellicht kunnen de ouders onderling wat regelen als het goed klikt met de kids.

   In ieder geval van harte welkom en graag tot ziens in Spanje.

   Team Mas con Menos

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.