Aardbeverrr Festival 2024

Het mooiste feestje van het jaar: Aardbeverrr Festival!

23, 24 en 25 augustus 2024 @ Woldwijk Ten Boer, Groningen.

Knettergoeie live muziek met diverse bands en dj’s, heerlijk eten en lekkere drankjes. En dat alles op een prachtige locatie met o.a:

Eco-communities, tiny houses, stro en leembouw huizen, zelfoogsttuin, zwemvijver, samenvoorzienend leven en nog veel meer! Ook leuk voor de kids.

Het festival is op donatie, iedereen welkom en samen zijn we rijk.

Wel vragen we je om een kaartje van 1 euro aan te schaffen om te laten weten dat je komt. Dit i.v.m. inkoop van eten en drinken, campingplekken etc.

Het is ook mogelijk zelf iets bij te dragen festival. Misschien wil je wel een mini-workshop doen of iets anders delen. Mail hiervoor naar info@masconmenos.nl. We vragen wel dat je de activiteit zoveel mogelijk zelfstandig kan uitvoeren of begeleiden.

Meer info hieronder:

Waar en wanneer?
Adres: Verlaatweg 10, 9791TD, Ten Boer

Vrijdag:
Het festival is open op vrijdag 23 augustus vanaf 14:00 uur. Parkeer je auto, zet je tent op of je camper ergens neer. ’s Avonds is er een warme hap, lekker vuurtje en gaan we los met de eerste bands en dj’s.

Zaterdag: de hele dag feest. ’s Ochtends is er een ontbijt, rustig aan wakker worden, bakje koffie/kopje thee en genieten van de mooie omgeving. In de loop van de dag zijn er diverse activiteiten, zoals rondleidingen langs tiny houses, strohuis, zelfoogsttuin etc. In de Cultuurschuur is er een educatieve en bewustmakende lezing. Voor de kinderen is er een kliederkeuken en zandbak. Er is live muziek en ’s avonds gaan we er natuurlijk weer volle bak tegen aan met diverse bands en afsluiting met DJ’s.

Zondag: Lazy breakfast. Lekker rustig wakker worden, een klein muziekje erbij, koffietje en pannekoeken ontbijt en ’s middag lekker helpen opruimen als je nog puf hebt. 🙂


Eten: Alle maaltijden zijn op donatie, wij koken voor de bezoekers een lekkere hap, waar mogelijk uit eigen tuin. Er is een ontbijtje, lunch en diner. Tussendoortjes etc graag zelf meenemen.

Vrijdagavond: avondmaaltijd
Zaterdag: ontbijt – lunch – avondmaaltijd
Zondag: ontbijt

Drinken: Bij de bar kun je allerlei soorten biertjes, wijntjes, fris en sap kopen. Veelal biologisch. Liever geen eigen drinken meenemen, de centjes van het drinken maken het festival, samen met jou donatie, voor een groot deel mogelijk.

Slapen: Slapen kan in je eigen tent, camper, auto of busje. Er is een camperveld en kampeerveld voor tentjes.

Honden: Zijn van harte welkom, mits ten alle tijde aangelijnd. Ook als ie heel lief of klein is, alle hondjes aan de lijn. Zero tolerance. Poepjes overal opruimen. Blaffende honden blijven beter thuis. 🙂

Vragen: info@masconmenos.nl

Het festival is op donatie, iedereen welkom en samen zijn we rijk.

Wel vragen we je om een kaartje van 1 euro aan te schaffen om te laten weten dat je komt. Dit i.v.m. inkoop van eten en drinken, campingplekken etc.